Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 27°C

Kayseri Hacılar ADEM’de sertifika töreni

Hacılar Aile Dayanak Merkezi’nde (ADEM) birinci ve ikinci periyot kurslarını tamamlayan 101 bayan kursiyer düzenlenen sertifika kermesinde dokümanlarını aldı.

Kayseri Hacılar ADEM’de sertifika töreni
23 Temmuz 2023 10:00
58

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı, Hacılar Kafe Restoran’da düzenlenen kermes ve sertifika merasimine Kayseri’nin Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu, Hacılar Belediye Lider Vekili Fazilet Kahraman, İŞKUR Vilayet Müdürü Ayşe Ak, ilçe protokolü, kursiyer bayanlar ve davetliler katıldı.

Programda bir konuşma yapan ve ADEM kurslarının bayanların umudu olduğuna vurgu yapan Hacılar Belediye Lider Vekili Fazilet Kahraman, “ADEM merkezlerinde bayanlarımız çeşitli branşlarda hem eğitim alıyor hem de sosyalleşiyorlar. Bununla birlikte bayanlarımızın toplumsal yaşama daha fazla dâhil olduğunu, ekonomik ve toplumsal taraftan güçlenerek aile bütçelerine de katkıda bulunduğunu görüyoruz.” Dedi

Devletin tüm imkânları ile bayan, çocuk, genç, yaşlı, engelli ayrımı yapmadan bütün insanların her vakit yanında olduğunu söz eden Kahraman kelamlarını şöyle sürdürdü; “Belediye olarak bizler bayan istihdamının artırılarak bayanlarımızın toplumda toplumsallaşmaları emeliyle yürütülen çalışmalara her vakit takviye olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bu kurslara vakit ayırarak, katılan tüm kursiyerlerimizi ve onlara bu imkânları sunan öğretmen ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Hacılar Aile Takviye Merkezi’ne dayanak veren başta Kaymakamımız Burak Dertlioğlu olmak üzere Belediye Liderimiz Bilal Özdoğan ve hayırseverlerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu da yaptığı konuşmada, “Burada sağ olsun nitekim Hacılarımızın her türlü kurumuyla birlikte hoş bir işbirliği yaparak başta gıyabında Belediye Liderimiz Bilal Özdoğan beyefendiye de buradan teşekkür etmek istiyorum. ADEM çok hoş bir proje. Bunu her vakit desteklediğimiz bir projeydi. Hakikaten tıpkı bayan kooperatiflerimiz üzere aile takviye merkezlerimizde bayan emeğinin yerini bulması, kıymetini bulması açısından son derece değerli. Gözbebeğimiz bir projemiz. O yüzden burada emekleri geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bizlerde bundan sonra tüm vatandaşlarımıza tüm bayanlarımıza kapımızın açık olduğunu belirtmek istiyorum. Verdikleri emekler için tüm kursiyerlerimize ayrıyeten teşekkür ediyorum.” Dedi.

Protokol tarafından açılış kurdelesi kesilmesinin akabinde ADEM kursiyeri bayanlar tarafından el emeği göz parıltısı yapılan eserler iştirakçiler tarafından ilgiyle gezildi.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.