Dolar 32,3630
Euro 34,9070
Altın 2.386,90
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

46’ıncı Kütahya Fuarı kapılarını açtı

Kütahya Belediyesi’nin iştiraki olan Simpaş A.Ş. ve Frig Fuarcılık’ın tertibini üstlendiği 46. Kütahya Fuarı, Demet Akalın konseriyle kapılarını açtı.

46’ıncı Kütahya Fuarı kapılarını açtı
29 Temmuz 2023 23:24
67

KÜTAHYA (İGFA9 – 28 Temmuz-20 Ağustos tarihleri ortasında düzenlenen 46. Kütahya Fuarı, Kütahya Belediyesi’nin iştiraki olan Simpaş A.Ş. ve Frig Fuarcılık’ın tertibiyle başladı. Kütahya Belediyesi’nin yalnızca yer teminini sağladığı fuarın açılışın kurdelesini kesen Belediye Lideri Prof. Dr. Alim Işık, fuarda yer alan esnafları gezerek güzel ve bereketli işler temennisinde bulundu. 20 Ağustos’a kadar açık olacak ve birçok ünlü ismi ağırlayacak olan fuarın birinci konserinde Demet Akalın, fuar alanını dolduran binlerce hemşehrisine unutulmaz bir gece yaşattı. Sahne performansıyla Kütahyalıları coşturan ünlü sanatçı, birbirinden hoş müziklerini coşkulu kalabalığa söyledi.

Konser ortasında Demet Akalın’a armağanlarını takdim eden Belediye Lideri Prof. Dr. Alim Işık, “Sevgili hemşehrilerim, pahalı gençlerimiz, kültürün ve sanatın başşehri Kütahya’mızda bir kültür ve sanat fuarının açılışında sizlerle birlikteyiz. Bu kente yakışan, sizlere yakışan, ülkemizin kıymetleri değerli sanatçılarımızla sizleri buluşturuyoruz. Açılışı Demet Hanım ile yaptık, kendisine ve takımına teşekkür ediyorum. Bu kent her şeyin en hoşuna layık, sizler her şeyin en hoşuna layıksınız” dedi.

Toplumsal medyada yanlış anlaşılmaya sebebiyet veren spekülasyonlara da değinen Lider Işık, “Kütahya Belediyesi bu konserlerin ve fuarın yalnızca hamisi. Yani fuar alanının sahibi. Tertip şirketlerine fuar alanını günlük meclis tarifemiz üzerinden kiraya veriyoruz. Onun dışında burada alınan bedelden, içeride yapılan satışlardan Kütahya Belediyesi bir kuruş para almadığı üzere o toplumsal medyada yazılan çizilenlere de prestij etmeyin. Pahalı hemşehrilerimize teşekkür ediyor, düzgün cümbüşler diliyorum” sözlerini kullandı

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.