Dolar 32,2120
Euro 35,1339
Altın 2.472,37
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Kayseri Büyükşehir’e kura ile işçi alındı

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi işçi alımı kapsamında ‘Beden İşçisi’, ‘Temizlik’ ve ‘Güvenlik’ durumları için noter huzurunda kura çekimi programına katıldı.

Kayseri Büyükşehir’e kura ile işçi alındı
14 Temmuz 2023 07:12
30

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinde gereksinim duyulan ve İŞKUR üzerinden ilana çıkılan konumlar için başvuran adaylara yönelik noter huzurunda düzenlenen İşçi Alım Kura Merasimi gerçekleştirildi.

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi Erciyes Salonu’nda gerçekleşen İşçi Alım Kura Töreni’ne Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Serdar Öztürk, Ali Hasdal, ilgili daire liderleri ve aileleri ile birlikte işçi adayları katıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, programda yaptığı konuşmada, “Evine helalinden rızık götürmek için çırpınan her biri pırıl pırıl birbirinden bedelli Kayseri’mizin hoş insanları, sevgili kardeşlerim. Her birinize sevgiler, hürmetler sunuyorum” dedi. Kurada asıl olarak çıkan işçiye iyi olsun dileklerini ileten Lider Büyükkılıç, “İnşallah Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin elbette ki anlayışına yakışır formda insanlara adaletle muamele etme ayrıştırmadan, ötekileştirmeden fırsat verme ve hizmet etme anlayışı içerisinde bir çalışma yapıyoruz. 4’üncü kere değişik ünitelerimize muhtaçlığımız olan kardeşlerimizi seçerken birilerinin tavassutundan öte, liyakatiyle ve daha sonra nasibiyle kura çekimiyle bir çalışma yapıyoruz” diye konuştu.

Büyükkılıç, noter huzurunda kura çekimi programını başlattı. İşçi adaylarının noter huzurundaki kura merasiminde heyecanları gözlerinden okunurken, kurada ismi çıkanlar büyük sevinç yaşadılar. Kurada ismi çıkan Büyükşehir Belediyesi’nin yeni çalışanları de Lider Büyükkılıç’a bu türlü şeffaf bir personel alımından ötürü şad olduklarını belirterek, teşekkürlerini ilettiler.

KAYMEK’in 20-21 Haziran 2023 tarihlerinde yayınladığı İŞKUR emekçi alım ilanlarına yapılan müracaatların akabinde branşlarda kuralları taşıyan işçi adayları için Noter huzurunda kura çekilişi yapıldı. Değişik iş konumlarına başvuran toplam 348 bireyden 130’u koşullarını sağladıkları alanlarda vazifeye başlayacak.

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.