Dolar 32,2162
Euro 35,0641
Altın 2.460,27
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 23°C

Kayseri Büyükşehir’den ‘Yeşilhisar’a havuz müjdesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi ile kent merkezi beraberinde ilçelerde de yatırım ve hizmetlerini sürdürdüklerini belirterek, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından Yeşilhisar’da muhtaçlık duyulan ve hizmete açılan yarı olimpik kapalı yüzme havuzumuz iyi olsun” dedi.

Kayseri Büyükşehir’den ‘Yeşilhisar’a havuz müjdesi
29 Temmuz 2023 09:24
29

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi kent merkezindeki yatırım ve hizmetleri yanında ilçelerde de çalışmalarını sürdürüyor. Her fırsatta ilçeleri ziyaret ederek vatandaşların talep, görüş ve tekliflerini dinleyen Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç idaresindeki Büyükşehir, Yeşilhisar’daki yüzme havuzu gereksinimini gidererek havuzu hizmete açtı.

“YEŞİLHİSAR’DA YÜZME HAVUZU İLE VATANDAŞLARIMIZ SERİNLEYECEK, YÜZME ÖĞRENECEK”

Yeşilhisarlı vatandaşlar tarafından muhtaçlık duyulan ve talep edilen yüzme havuzunun tamamlanarak hizmete açıldığını söz eden Lider Büyükkılıç, havuzun vatandaşları serinleteceğini ve onlara yüzme öğreteceğini lisana getirerek “Gençlik ve Bayan Merkezi’mizin çabucak yanı başında kapalı yüzme havuzumuzu hizmete açarak Yeşilhisarlı hemşehrilerimizin beklentisine karşılık verecek bir çalışmaya imza attık” dedi.

Yüzme havuzun ilçeye iyi olmasını dileyen Büyükkılıç, “Yeşilhisar ilçemizde yarı olimpik kapalı yüzme havuzumuz vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı. Güzel uğurlu olsun. Havuzumuz, uzaktan scada denetim sistemi sayesinde tüm mekanik ve elektronik sistemleri otomasyona bağlı inançlı ve konforlu bir halde hizmet verecektir” tabirlerinde bulundu.

“VATANDAŞLARIMIZIN 365 GÜN HİZMETİNDE”

Başkan Büyükkılıç, tam donanımlı inançlı ve konforlu yüzme havuzunun, 365 gün hizmet vereceğini belirterek, “Tam donanımlı inançlı ve konforlu yüzme havuzumuz, halk sıhhatine uygun bir biçimde yılın 365 günü Yeşilhisarlı vatandaşlarımıza hizmet etmek için açılmış bulunmaktadır. Tekrardan güzel olsun” dedi.

Kapalı ve yarı olimpik olan Büyükşehir Belediyesi Yüzme Havuzu, uzunluğu 25 metre, genişliği 12.5 metre halinde olup toplam 312,5 metrekare bir alanda hizmet verecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.