Dolar 32,2550
Euro 35,0219
Altın 2.465,84
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

İran Milli Basketbol Takımı Manisa’da

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Lideri Bora Çaylan, Hakan Demir’in çalıştırdığı ve Dünya Kupası hazırlıklarına Manisa’da devam eden İran Ulusal Kadrosunun Muradiye Spor Salonu’ndaki idmanını ziyaret etti.

İran Milli Basketbol Takımı Manisa’da
18 Temmuz 2023 10:00
29

MANİSA (İGFA) – Geçtiğimiz yıl Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol ekibinin başında başarılı bir dönem geçiren Hakan Demir’in çalıştırdığı İran Ulusal Basketbol Kadrosu, Dünya Kupası hazırlıklarına Manisa devam ediyor.

Bu kapsamda Manisa BBSK Lideri Bora Çaylan, idare heyeti üyeleri Engin Altun ve Özcan Nalbantlar ile birlikte İran Ulusal Ekibini Muradiye Spor Salonu’nda yaptıkları idmanda ziyaret etti.

Başkan Çaylan, geçtiğimiz dönem yeşil-beyazlı grupta Başantrenör olarak misyon yapan Hakan Demir’e, kulüpteki vazifesine de devam eden Yardımcı Antrenör Göktuğ Dilbazer’e ve geçen dönem teknik takımda yer alan Mehmet Uğur Vural’a Dünya Kupası’nda muvaffakiyetler diledi. Çaylan, “Hakan Demir ulusal ve milletlerarası arenada kıymetli vazifeler üstlenmiş bir isim. Hakan Demir’e, kulübümüzdeki misyonuna de devam eden yardımcı antrenörümüz Göktuğ Dilbazer’e ve geçen dönem teknik grubumuzda yer alan Mehmet Uğur Vural’a Dünya Kupası’nda muvaffakiyetler diliyorum. Umarım hedefledikleri başarılara ulaşırlar” dedi.

Çaylan açıklamasının devamında, “Sporun kendine has, üniversal bir lisanı var. Manisa’mız da bu kozmik lisan içerisinde örnek spor kentlerinden birisi. Dünya Kupasına hazırlanan İran Ulusal grubunu ve değerli teknik takımını de Manisa’mızda ağırlıyoruz. Sportif muvaffakiyet ve hakikat tertip hem ülkeye hem de kente katma kıymet sağlıyor. Bir kentin kenetlenmesinde ve ileriye dönük somut adımlar atmasında sporun çok büyük değeri var. Bu açıdan baktığımızda, Manisa’mız kültürel mirası, doğal hoşlukları, endüstrisi ve bereketli ovalarıyla tarımın başşehri olmasının yanına spor kenti olmayı da eklemişti. Bu noktada en büyük hisse, spora ve atlete her vakit takviye olan Büyükşehir Belediye Liderimiz Cengiz Ergün’e aittir” dedi.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.