Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 27°C

Bursa’nın esenliğini masaya yatırdılar

Bursa’da halkın iyilik, sıhhat ve huzurunun sağlanması için 17 ilçede ağır bir mesai harcayan Zabıta Müdürleri, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’nın konut sahipliğine yapılan ‘Aylık Uyum ve Kıymetlendirme Toplantısı’ bir ortaya geldi.

Bursa’nın esenliğini masaya yatırdılar
19 Temmuz 2023 19:00
57

BURSA (İGFA) – Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nın uyumunda Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıda, zabıta hizmetleri kapsamına giren kıyılardaki işgaller, hurdacılar, seyyar satıcılar, adapsız çadırlar, işgaliye karşılığı verilen yerler, başıboş hayvanlar, hurda araçlar ile kent içi tır, kamyon, karavan parklanmaları üzere hususlar ele aldı.

Zabıtaların misyon ve sorumluluklarının tıpkı olduğunu ve mahallî kolluk kuvveti olduklarını hatırlatan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Lideri Sadık Kibar, “Halkın iyiliği, huzuru ve sıhhati için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Alandaki aksiliklerle uğraş ediyoruz. Bu sebeple sorumluluklarımız, amaçlarımız, hedeflerimiz birebir. Birlik, beraberlik içinde misyonlarımızda nasıl başarılı olabiliriz? Kentimize nasıl katkı sunabiliriz? Vatandaşlarımızın huzurunu nasıl sağlayabiliriz? Bizim hedefimiz, önceliğimiz her vakit bunlar oldu. Münasebetiyle vazifelerimiz ve sorumluluklarımız ağır. Bizler de karşılıklı olarak bir ortaya gelip, ilçe zabıta teşkilatlarımızla uyumu sağlıyoruz. Belediye ile vatandaşlarımız ortasında köprü vazifesi gören zabıta teşkilatına özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmalar sonrasında17 ilçe zabıta müdürlükleri, hizmet sunarken yaşadıkları problemleri ve tahlil tekliflerini lisana getirdi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.