Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 23°C

Burak Kut’un yeni şarkısı ‘Mavra’ listelerde

Yaptığı müzikler ile müzik bölümüne sürekli yeni bir soluk kazandırmayı başaran, Türk popunun güçlü sesi Burak Kut, kelamı ve müziği Nazan Öncel’e ilişkin olan yeni müziği “Mavra” ile listelere girdi.

Burak Kut’un yeni şarkısı ‘Mavra’ listelerde
11 Temmuz 2023 04:11
39

İSTANBUL (İGFA) – 90’ların romantik prensi olarak ünlenen Burak Kut ilerleyen yıllarda müzisyen kimliğini ön plana çıkararak kesimde kalıcı olduğunu ispatlamıştı. Burak Kut mesleği boyunca güçlü sesiyle yorumladığı “Benimle Oynama”, “Bebeğim”, “Tahtalara Vur”, “Sevgi Hırsızı”, “Yaşandı Bitti”, “Komple”, “Ben Yokum”, “Nerelere Gideceğim” üzere pek çok müziğiyle Türkiye’deki pop müzik kronolojisine ismini yazdırdı.

Burak Kut artık de yeni single çalışması, kelamı ve müziği Nazan Öncel’e ilişkin “Mavra” ile müzik listelerine tepeden giriş yaptı. Nazan Öncel bu müziğin Burak Kut’a çok yakıştığını söyleyerek kendisine ikram etti. Burak Kut “Nazan Hanım’ın bu manalı armağanı benim için çok kıymetli. Müziğin kısa müddette büyük beğeni kazanacağından eminim” dedi.

Düzenlemesi Seçkin Özer imzası taşıyan “Mavra”, Burak Kut’un geçtiğimiz yıllarda bölüme katkı sağlamak gayesiyle kurduğu ve kızının ismini taşıyan Aden Müzik etiketiyle dijital ortamda satışa sunuldu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.