Dolar 32,2472
Euro 35,0664
Altın 2.470,47
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Bakan Özdemir Göktaş Malatya’da

Malatya’ya bir dizi temaslarda bulunmak hedefi ile gelen Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Bakan Özdemir Göktaş Malatya’da
20 Temmuz 2023 19:00
26

MALATYA (İGFA) – Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Bakan Göktaş’ı makamında ağırlayan Büyükşehir Belediye Lideri Selahattin Gürkan, Büyükşehir Belediyesi’nin zelzele mühleti boyunca yaptığı çalışmaları anlatarak, Malatya’da yürütülen toplumsal hizmet çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Malatya sürdürülen çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aktaran Lider Gürkan, yerinde dönüşüm çalışmalarına bir sefer daha vurgu yaptı.

Büyükşehir Belediyesi’nin zelzele mühleti boyunca ağır mesai harcayarak, yaraların sarılması noktasında büyük gayreteler gösterdiğini belirten Bakan Mahinur Özdemir Göktaş,“Büyükşehir Belediye Liderimizin yaptığı çalışmaları takdirle gözlemledim. Zelzeleden sonra Malatya sıkıntı bir süreç geçirdi. Bu süreçte milletçe büyük uğraş sarf ettik. Lakin acımız büyük lakin inşa sürecinde el birliğiyle devam ediyoruz. Bu devirde çalışmalarını aralıksız bir formda sürdüren Sayın Valimiz Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Liderimiz Selahattin Gürkan ve bütün ilçe belediye liderlerimize ve teşkilatlara teşekkür ediyorum. Zira sarsıntının birinci anından beri canla başla sahadaydınız. Sizlerin sayesinde çok daha fazla canımız kurtarıldı. Burada devlet olarak, her vakit milletimizin yanında olduğumuzu ispatladınız. Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalara baktığımızda bunu daha net görebiliyoruz.
Bizler sarsıntı bölgesine geldiğimizde ilgili kurum ve kuruluşlardan hembrifingleri alıyoruz hem de neler yapıldı ve neler yapılması gerekiyor? Bunları istişare ediyoruz. Malatya’daki Huzur Meskeni ile ilgili bilgiler aldık. Huzur Meskeninin inşası konusunda üzerimize düşeni yapacağız. Bu hususta süreci yakinen takip edeceğime kelam veriyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.