Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Bakan Bak Gaziantep’te

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gaziantep Büyükşehir Belediye Lideri Fatma Şahin’i makamında ziyaret etti.

Bakan Bak Gaziantep’te
13 Temmuz 2023 08:36
29

GAZİANTEP (İGFA) – Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Gaziantep’e gelen ve sarsıntıdan etkilenen Nurdağı ve İslahiye’de yürütülen çalışmaları inceleyen Bakan Osman Aşkın Bak, Lider Şahin’i ziyaret maksadıyla Büyükşehir Belediyesi’ne geldi. Onur defterini imzalayan Bakan Bak, Büyükşehir Belediyesi tarafından gençlere ve spor altyapısına yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakanlığın verdiği dayanaklarla Gazi kentte spor alanında yapılan çalışmaları içeren sunumu Bakan Osman Aşkın Bak’a yapan Lider Fatma Şahin, tesisleşmelerle birlikte “Spor Kenti Gaziantep” için ilerleme kaydedildiğini aktardı.

Yatırımlarla birlikte 565 antrenörle sporun tabana yayılması için çalışmaların meyvesini verdiğini aktaran Şahin, 1217 ulusal ve milletlerarası madalyayı kente kazandırıldığını vurguladı.

BAKAN BAK: OMUZ OMUZA VEREREK ÇALIŞARAK DEVAM EDECEĞİZ

Bakan Osman Aşkın Bak sunumun akabinde kentte yürütülen diyaloğun yeterli işlemesini takdir ederek, “Burada siz liderlik yapıyorsunuz. Bizde elimizden geleni yapacağız zira yapılan işlerin karşılığı var burada görüyoruz. Bizde bu bölgeye özel ilgi göstereceğiz. Sizinle birlikte omuz omuza vererek çalışarak devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız spora yapılan yatırımın değerini biliyor. Genç ve hareketli bir nüfusumuz var” diye konuştu.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.