Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 27°C

Memduh Büyükkılıç’a TÜBİTAK’tan ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TUBİTAK) Daire Lideri Metin Demirsoy’u makamında kabul etti.

Memduh Büyükkılıç’a TÜBİTAK’tan ziyaret
15 Temmuz 2023 11:00
56

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin bilimin ve eğitimin merkezi olmasına yönelik büyük uğraşlar gösterirken, bu alanda Türkiye’deki 6 TÜBİTAK takviyeli Bilim Merkezi’nden birisi olan Kayseri Bilim Merkezi, çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TUBİTAK) Daire Lideri Metin Demirsoy, Lider Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu. Demirsoy’u makamında ağırlayan Büyükkılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti lisana getirerek, “TUBİTAK Daire Lideri Metin Demirsoy’un belediyemizi ziyaretinde bilimsel ve teknolojik mevzularda değerlendirmelerde bulunduk. Daire Liderimiz Metin Demirsoy’a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Demirsoy da Lider Büyükkılıç’a bilim alanında yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkürlerini iletti.

Öte yandan, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) iştirakinde kurulan Kayseri Bilim Merkezi ve çocuklarla, gençlere robotik kodlama eğitim veren KAYMEK, bilim ve eğitim alanında başarılı çalışmalarına devam ediyor.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.