Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 27°C

KASKİ’den Melikgazi’de altyapı çalışması

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Yönetimi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nün Melikgazi ilçesi Esentepe Mahallesi Girne Şehitler Caddesi’nde İçme Suyu ve Yağmur Suyu Şebeke İmal Çalışması’nı yerinde inceledi.

KASKİ’den Melikgazi’de altyapı çalışması
26 Temmuz 2023 08:12
50

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri genelinde altyapı hizmetlerini büyük bir titizlikle yürüten Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Yönetimi Genel Müdürlüğü Melikgazi ilçesi Esentepe Mahallesi Girne Şehitler Caddesi’nde değerli bir altyapı yenileme çalışması yapıyor.

KASKİ, bölgede içme suyu, kanalizasyon çalışmaları ve yağmur suyu olmak üzere altyapısını büsbütün yenileme çalışmaları yaparken, Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, yapılan hizmeti yerinde inceledi.

Başkan Büyükkılıç, fedakârca misyon yapan çalışana kolaylıklar dilerken, tatlı ikram etmeyi de ihmal etmedi. Lider Büyükkılıç’a teknik seyahat esnasında, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal, KASKİ Genel Müdür Vekili Yavuz Çağan ve daire liderleri eşlik etti.

Burada açıklamalarda bulunan Lider Büyükkılıç, “Girne Şehitler Caddesi diye bilinen hoş caddemizin altyapısını büsbütün içme suyu, kanalı ve yağmur suyu olmak üzere her birini başka farklı güzergahlardan geçirmek suretiyle yenileme çalışmamızı süratle sürdürüyoruz. Daha sonraki süreçte de burasının altyapısı bitince asfalt çalışması yapılacak” dedi.

“15 GÜN İÇERİSİNDE ALTYAPI TAMAMLANACAK”

Çalışmalar kapsamında etrafa verilen rahatsızlıktan ötürü vatandaşlardan kısa müddetliğine anlayış beklediklerini tabir eden Büyükkılıç, kelamlarını şöyle sürdürdü: “Bizim bu yaptığımız çalışma sürecinde ister istemez verdiğimiz badireden ötürü hem esnaflarımızdan hem mahalle dostlarımızdan anlayış bekliyorum, özür diliyoruz. Hedefimiz bir an önce kısa müddette burasının hayata geçmesi için daha süratli ve çabuk bitirmenin derdi içerisindeyiz. Bu çalışmaları yerinde ziyaret etmiş olduk, yapılan çalışmalar güzel, uğurlu olsun. KASKİ’mizin uğraşlı takımına teşekkür ediyorum. Kendilerinden aldığım bilgiler doğrultusunda 15 gün içerisinde altyapı tamamlanıp, asfalt çalışmalarını bitirerek, altyapısı, üstyapısı ile hoşlaşan, gelişen bu hareketli bölgemize en hoş hizmetleri sunmuş olacağız.”

Başkan Büyükkılıç, İçme Suyu Şebeke Üretim Çalışması kapsamında daha sağlıklı içme suyu kullanımı için yeni kuşak su boruları kullanıldığına vurgu yaparak, “İçme suyu çizgisi büsbütün yenileniyor. Avrupa’da İspanya’da ve Türkiye’de üretilen Pilsa firmasının ürettiği özellikli bir su borusunu kullanıyoruz. Birinci sınıf su borusu ile içme suyumuzun hem kaliteli olması hem de arıza olmadan gayesine ulaşması emelini çok önemsiyoruz” diye konuştu.

“EN SAĞLIKLI SUYU KAYSERİ’DE İÇİYORUZ”

Bir hekim olarak en sağlıklı suyun Kayseri’de olduğunu söz eden Büyükkılıç, “Bir doktor olarak sularla ilgili yakınmalara ait bu bahiste bizim şebekemizde rastgele bir sorun yok. Daima hem kendi laboratuvarımızda hem de Halk Sıhhati laboratuvarı marifetiyle denetim ediyoruz. Fakat binalara girdikten sonraki süreçte depolarda bekleme kaynaklı badireler olabiliyor. Bu mevzuda vatandaşlarımızın gerekli çalışmaları yapmalarını tavsiye ediyorum. Sularımız Erciyes’imizden 200 metre derinlikten elektrik güçlerini kullanarak çıkarttığımız süzülerek vatandaşlarımıza sunmaya çalıştığımız kaliteli bir sudur. Hiç kimsenin tasası olmasın. En sağlıklı suyu Kayseri’de içiyoruz” diye konuştu.

Bölgede esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Lider Büyükkılıç, esnafların bir istek ve tekliflerinin olup olmadığını sordu. Vatandaşlarla da sohbet eden Büyükkılıç, mahalle sakinlerinin sıcak ve samimi ilgisiyle karşılaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.