Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 27°C

Manisa Büyükşehir Kırkağaç’ta yol konforunu arttırdı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı takımları, Kırkağaç ilçesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yol çalışması yapılan Halkaavlu, Gökçukur ve Sakarlı mahallelerini ziyaret ederek muhtarlarla bir ortaya geldi.

Manisa Büyükşehir Kırkağaç’ta yol konforunu arttırdı
22 Temmuz 2023 18:36
54

MANİSA (İGFA) – Muhtarlar yapılan yol çalışmaları için Manisa Büyükşehir Belediye Lideri Cengiz Ergün başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

İl genelinde yol üretim ve bakım çalışmalarına süratle devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesine bağlı Halkaavlu, Gökçukur ve Sakarlı mahallelerini ziyaret ederek mahalle muhtarlarıyla bir ortaya geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 12 kilometrelik sathi kaplama yol çalışmalarını kıymetlendiren muhtarlar başta Manisa Büyükşehir Belediye Lideri Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Ziyaretlerde Manisa Büyükşehir Belediye Lideri Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten gruplar, devam eden çalışmalar hakkında muhtarları bilgilendirdi tıpkı vakitte muhtarların taleplerini de ilgili dairelere iletmek üzere not aldı.

Ziyaretlerde Manisa Büyükşehir Belediye Lideri Cengiz Ergün tarafından gönderilen ikramlar de muhtarlara teslim edildi. Mahalle muhtarları, ziyaretlerden duydukları memnuniyetlerini belirterek, Manisa Büyükşehir Belediye Lideri Cengiz Ergün başta olmak üzere çalışmalarda emeği geçen tüm çalışanlara teşekkürlerini iletti.

Halkaavlu Mahalle Muhtarı Fehmi Törüsel, “Yolumuz evvelden dertliydi, yolda çökmeler kenarlarda daralmalar vardı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu bu hizmet on numara oldu. Yol demek medeniyet demek. Yapılan yoldan çok mutluyuz. Bunların yanında Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak sulama havuzu kazandırdılar. Manisa Büyükşehir Belediye Lideri Cengiz Ergün’e teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Gökçukur Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Evgin, “Manisa Büyükşehir Belediye Lideri Cengiz Ergün’e yapmış olduğu yatırımlardan yolumuzu yaptı, yolumuzu genişletti, mahallemize evvelden cazibeli su geliyordu artık sondaj yaptılar. Üst bölgelerde hayvanların su muhtaçlığı vardı, hayvanlar için 3 tane su göleti yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Allah razı olsun. Yolumuz çok hoş oldu. Evvelden katırın üstünde gidiyor üzereydik, artık at üstünde gidiyoruz üzereyiz. Çok hoş oldu yolumuz” dedi.

Sakarlı Mahalle Muhtarı Feytullah Kale, “Manisa Büyükşehir Belediye Lideri Cengiz Ergün’den çok mutluyuz. Mahallemizin yolu makûs durumdaydı. En son Özel Yönetim vaktinde yapılmıştı. Bu yıl asfaltımız döküldü, alt yapımız tamamlandı. Havaların da sıcak olmasına denk geldi, hoş bir çalışma oldu. İnşallah daha güzellerini görürüz. Manisa Büyükşehir Belediye Lideri Cengiz Ergün’e ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.