Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 27°C

Sakaryalı hentbolcular yeni sezonun ilk antrenmanında

Sakarya Büyükşehir Hentbol kadrosu yeni dönemin birinci idmanını gerçekleştirdi.

Sakaryalı hentbolcular yeni sezonun ilk antrenmanında
19 Temmuz 2023 15:00
59

SAKARYA (İGFA) – Bu yıl Avrupa’da olmak üzere 3 kulvarda gayret edecek Büyükşehir hentbolda Başantrenör Koral, “Avrupa’da emin adımlarla büyük kupalarda daha büyük amaçlara yanlışsız ilerlemek istiyoruz” dedi. Grup kaptanı Döne ise Sakarya’ya hem Türkiye kupasını hem de lig şampiyonluğunu getirmek istediklerini lisana getirdi.

Başantrenör Mehmet Korer Koral eşliğinde gerçekleştirilen birinci idman sonrası Başantrenör Koral, ekip kaptanları Ramazan Döne ve Taner Günay ile birlikte yeni transferlerden Samet Kanberoğlu yeni dönem amaçları hakkında açıklamalarda bulundu.

SAKARYA’DA HENTBOL FARKINDALIĞI

Takımın geçen yıl başarılı bir dönem geçirdiğini lisana getiren Başantrenör Mehmet Korer Koral, “Burada antrenör olmaktan gurur duyuyorum. Buraya elde edilmiş bir korumak ve daha ileriye götürmek için gerekli çalışmaları yapmak maksadıyla geldim. Bunun yanı sıra bu kadronun sürekliliğini sağlamak ve Sakarya’da bir hentbol farkındalığı yaratmak istiyorum. Uzun soluklu bir planlama ile yalnızca Türkiye’de değil Avrupa’da daSakarya’nın tanınır bir hale gelmesi için elimizden geleni yapmak için çabaya başladık. Tek başıma değilim. Büyükşehir Belediye Liderimiz Ekrem Aziz, Kulüp Liderimiz Cevat Ekşi olmak üzere ekipteki atletler, teknik takımım herkes bu işin bir kesimi olacak ve birlikte bu yolda yürüyeceğiz. Başarılı olacağımızı düşünüyorum.Türkiye’de zati duymuş olan sesimizi hentbol manasında perçinlemek ve Avrupa’da emin adımlarla daha büyük kupalarda daha büyük maksatlara gerçek ilerlemek istiyoruz” diye konuştu.

Takım Kaptanlarından Ramazan Döne, “Bugün prestiji ile yeni döneme merhaba dedik. Yeni bir antrenörümüz, teknik takımımız ve ortamıza katılan yeni oyuncu arkadaşlarımız var.Bu sene birinci kere Sakarya olarak Avrupa kupasına katılacağız. İnşallah bu kulvarda yapabileceğimiz en hoş şeyi yapmak istiyoruz. Sakarya’ya hem Türkiye kupasını hem de lig şampiyonluğunu getirmek istiyoruz. Bu tarafta çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şimdiden hem ekip arkadaşlarıma hem de ligde uğraş eden gruplardaki tüm arkadaşlarıma sakatlıksız hoş bir dönem diliyorum” derken Kaptan Taner Günay ise, “Hedefimiz şampiyonluk olarak yola çıktık. İnşallah bu sene geçen sene gerçekleştiremediğimiz amacı gerçekleştirmenin peşinde olacağız. Yeni bir teknik takımımız ve ortamıza yeni katılan oyuncu arkadaşlarımız var. Onlarla birlikte bu hazırlık periyodunda en hoş ahengi yakalayarak amaçlarımıza ulaşmak istiyoruz” dedi.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.