Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 27°C

Kayseri Hacılar’dan altyapı çalışması

Kayseri Hacılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarına sürat verdi.

Kayseri Hacılar’dan altyapı çalışması
19 Temmuz 2023 11:00
51

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Belediye gruplarının ilçenin dört bir yanında sürdürdüğü kilitli parke yol imali, imar yolu ve alan düzenleme üzere hizmetlerin yanında KAYSERİGAZ, KCETAŞ ve KASKİ tarafından doğalgaz, içme suyu ve elektrik şebeke çizgisi üretim çalışmaları da sürüyor.

Hacılar Belediyesi pak ve inançlı bir ilçe için çalışıyor. Fen İşleri Müdürlüğü gruplarının, Hacılar’ın inançlı ve pak sokaklarda ulaşımını sağlaması ismine yürüttüğü çalışmaları yerinde inceleyen Hacılar Belediye Lideri Bilal Özdoğan, “Kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte yürüttüğümüz altyapı çalışmalarının bu yaz tamamlanmasıyla birlikte bu bölgelerde planladığımız formda üstyapı çalışmalarını da tamamlayacağız.” dedi.

Hacılar ’da önemli bir yapılaşma olduğuna vurgu yapan Lider Özdoğan, bu yapılaşmaya paralel olarak altyapı ve üstyapı çalışmalarını ilçeye yakışır bir formda yürüttüklerini söyledi. Özdoğan kelamlarını şöyle sürdürdü; “İlçemizde Erciyes Mahallemizin Karacaören ve Özgüneş Caddeleri’nde önemli bir yapılaşma var. Buralarda KAYSERİGAZ, KCETAŞ VE KASKİ’nin çalışmaları devam ediyor. Başka taraftan da topraklık Caddesi’nde KAYSERİGAZ’ın gaz çalışmaları devam ediyor. Bu noktada da buradaki hizmetlerin de tamamlanmasıyla birlikte bu yaz biz bu bölgelerde planladığımız formda üst yapıya da tüm süratimizle devam edeceğiz. Erciyes, Akyazı Akdam Mahallelerimizde İmar ve Fen İşleri Müdürlüğü’müzün ortak çalışmaları var.

Beğendik, Yediağaç ve Sakarçiftliği Mahallelerimizde de önemli bir yapılaşma olduğu içinde oradaki altyapı tamamlandıktan sonra üstyapıları da tamamlanacak. Bu bahiste ihaleleri tamamladık. Mevsim kaideleri görüldüğü üzere olağana döndüğü için süratli bir formda bugün için şu basamakta gruplarımız yaklaşık 4 noktada kilitli parke hizmetlerine devam ediyor. Onun dışında bakım tamirat tamiri yapılan yerlerinde sayısını topladığımızda yaklaşık 10 noktada da günlük hizmet vermeye çalışıyoruz.”

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.