Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 27°C

Bursa Nilüfer’de Fethiyeliler ne istiyor? Mahallenin girişi yok!

Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Fethiye Mahallesi sakinleri problemlerini ‘Mahallemin Muhtarları” programında lisana getirirken, sakinler oyun parkı ve otopark meselesine dikkat çektiler.

Bursa Nilüfer’de Fethiyeliler ne istiyor? Mahallenin girişi yok!
14 Temmuz 2023 19:48
51

Reyhan ÖZBAKIR – Musa YEŞİLDAĞ / Herkes Duysun / BURSA (İGFA) – Herkes Duysun muhabirlerince vatandaşların görüşlerinin gündeme getirildiği “Mahallemin Muhtarları” programına Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Fethiye Mahallesi sakinleri konuk oldu.

Fethiye’de yaşayanlar, mahalledeki otopark ve oyun parkı konusundaki eksikliğinden bahsederken, toplu ulaşım konusunda otobüslerin azlığından ve yollarının ise bozuk olmasından yakındı. Mahallede yaşanan kazaların sıklaştığını söz eden sakinler, mazgalların kapalı olduğunu, her yağışta eza yaşadıklarını belirterek, eski binaların da çok fazla olduğu Fethiye’ye kentsel dönüşümün gelmesini dört gözle beklediklerini lisana getirdiler.

Nilüfer’de mahallî idarenin ayrıyeten mahallelerinde paklık açısından da yetersiz kaldığını tabir ettiler.

“MAHALLENİN GİRİŞİ YOK”

Fethiye Mahalle Muhtarı Sebahattin Kelebekler, mahallelerinin esas düşüncesinden birinin girişin olmaması olduğunu belirterek, “Bu mahalleye girerken orta sokaklardan ya da etraf mahalleleri kullanarak giriş yapmak zorunda kalıyoruz. Büyükşehir Belediyesi’nden bunu ivedilikle talep ediyoruz. Mahallemizde bulunan okula bilgisayar sınıfı planladık 2017 yılında okulumuza çok hoş iki tane bilişim sınıfı kurduk. Takdir edersiniz ki burası bitişik nizam bir mahalle ve bu türlü mahallelerde de otopark sorunu kesinlikle oluyor” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.