Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 27°C

Kayseri Kocasinan’da sağlık yatırımları sürüyor

Kayseri’nin kocasinan sakinleri, Yunusemre, Gaziosman ve Yavuzlar Mahallesine kazandırılan çağdaş Aile Sıhhat Merkezi’nden ötürü Kocasinan Belediye Lideri Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Kayseri Kocasinan’da sağlık yatırımları sürüyor
13 Temmuz 2023 12:36
56

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sıhhat alanındaki yatırımlarla da Türkiye’ye örnek olduklarını vurgulayan Kayseri’nin Kocasinan Belediye Lideri Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında bölgeye Aile Sıhhat Merkezi, yollar ve parklar kazandırdıklarını söyledi.

“Vatandaşlarımızın hayatlarını daha da kolaylaştırmak için uğraşla ve özveriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyen Lider Çolakbayrakdar, Kayserililerin hayat standardını yükselten tesislerle spordan eğitime, kültürden sıhhate her alanda hizmet verdiklerini söz etti. Mahallelerin muhtaçlık duyduğu hizmetleri birer birer yerine getirdiklerine dikkat çeken Lider Çolakbayrakdar; “Kentsel dönüşüm projesi kapsamında bölgenin muhtaçlığı olan Aile Sıhhat Merkezini ve yolları ilçemize kazandırdık ve büyük bir parkımızda da çalışmalar sürüyor. Yunusemre, Gaziosman ve Yavuzlar ile etraf mahallelere de hizmet veren Aile Sıhhati Merkezi, hemşehrilerime güzel uğurlu olsun. Kocasinan Belediyesi olarak ilçemizin 93 mahallesinin her birinde kendi muhtaçlıkları doğrultusunda elimizden geldiğince tahliller üretiyor ve bölgede yaşayan vatandaşlarımızın hayatlarını daha da kolaylaştırmak için adım adım çalışmalarımızı sürdürüyoruz” tabirlerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, herkesin daha keyifli ve daha huzurlu yaşayabilecekleri bir Kocasinan’ı inşa etmeye devam edeceklerini kelamlarına ekledi.

Yunusemre Mahallesi’nde belediyenin yaptığı hizmetlerden ötürü şad kaldıklarını belirten vatandaşlar ise çağdaş sıhhat merkezinde daha konforlu ve daha hoş hizmet aldıklarını belirterek, Lider Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.