Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 27°C

AFAD Başkanı’ndan Kayseri’ye sel yardımı teşekkürü

Afet ve Acil Durum İdaresi (AFAD) Lideri Yunus Sezer, sel bölgesi Bartın’da yapılan çalışmalara takviye veren Kayseri Büyükşehir İtfaiyesi’ne ve Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkürlerini iletti.

AFAD Başkanı’ndan Kayseri’ye sel yardımı teşekkürü
12 Temmuz 2023 13:48
69

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç’ın hassaslık ve talimatları ile yurdun her köşesinde olduğu üzere Bartın’da da yaşanan sel felaketi nedeniyle Büyükşehir İtfaiyesi’ni görevlendirmesinden ötürü Lider Büyükkılıç ve Büyükşehir İtfaiyesi’ne, AFAD Lideri Yunus Sezer teşekkür etti.

Bartın’da meydana gelen sel felaketinde yaraları sarmak üzere görevlendirilen Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, 5 işçi ve 35 adet araç gereç ve ekipmanını sel bölgesine yönlendirmişti. Sel felaketi yaşayan Bartın’da bölgeyi ziyaret eden Afet ve Acil Durum İdaresi Lideri Yunus Sezer, Bartın’da vazife alan işçisi ziyaret ederek takviyeleri için teşekkür etti.

AFAD LİDERİ SEZER’DEN LİDER BÜYÜKKILIÇ’A TEŞEKKÜR

Sel felaketi yaşayan Bartın’da çalışmaları yerinde inceleyen ve denetleyen AFAD Lideri Sezer, çalışma yapan teknik işçiyle görüşerek, emekleri için teşekkür ederken, yaraları sarmak için Bartın’a itfaiye grupları ile ekipmanını yönlendiren Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç’ı da telefonla arayarak teşekkürlerini iletti.

AFAD Lideri Sezer ile telefonda görüşen Lider Büyükkılıç ise Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin tüm imkânlarının Kayseri’nin olduğu kadar tüm Türkiye’nin de hizmetinde olduğunu tabir etti. Büyükkılıç, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde sel, zelzele ve yangın üzere afetlerde el ele, omuz omuza ayakta kalacaklarını lisana getirerek, Lider Sezer’e gerçekleştirdiği hizmetlerinden ve çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

BÜYÜKŞEHİR, YURDUN DÖRT BİR YANINDAN TEŞEKKÜR MEKTUBU ALMIŞTI

Yurdun her köşesinde yaşanan felaketlerde can ve mal kaybının azaltılması için vazife üstlenen Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve İtfaiyesi, daha evvel de yangın, sarsıntı ve sel üzere afetlerdeki misal takviyelerinden ötürü yurdun dört bir yanından teşekkür mektupları almıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.