Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 27°C

Manisa’dan İzmir Ödemiş yangınına destek

MASKİ Genel Müdürlüğü, İzmir’in Ödemiş ilçesinde meydana gelen orman yangında araç dayanağında bulundu. Etraf müdafaa ve denetim Dairesi Başkanlığına bağlı Tır, Manisa DSİ’ye ilişkin dozeri yangın bölgesine ulaştırdı.

Manisa’dan İzmir Ödemiş yangınına destek
27 Temmuz 2023 16:00
56

MANİSA (İGFA) – İzmir’in Ödemiş ilçesinde meydana gelen orman yangınına MASKİ Genel Müdürlüğü de kayıtsız kalmadı.

Talepler doğrultusunda MASKİ Etraf Müdafaa ve Denetim Dairesi Başkanlığına bağlı Tır, Manisa DSİ’ye ilişkin dozeri yangın bölgesine ulaştırdı.

Yapılan müdahaleler eşliğinde meydana gelen yangın denetim altına alındı. Soğutma çalışmalarının yürütüldüğü bölgede MASKİ Genel Müdürlüğünün de teyakkuz halinde olduğunu lisana getiren Elektrik Makine ve Gereç İkmal Dairesi Lideri Kemal Anaç, “Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ülkemiz başta olmak üzere vilayetimizde de orman yangınları ve doğal afetlerle karşı karşıya kalıyoruz. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak bu tıp olaylarda üzerimize düşen vazifesi en düzgün formda yerine getirmeye çalışıyoruz. Evvelki gün komşu ilimiz İzmir’in Ödemiş ilçesinde de meydana gelen orman yangının da kurumumuza bağlı araçlarımızı yangın bölgesinde görevlendirdik. Manisa DSİ’ye ilişkin olan dozerlerin sevkiyatını yapan araçlarımız yangın bölgesine problemsiz bir halde ulaşarak çalışmalara katıldı. Vatandaşlar olarak ormanlık alanlarda çok dikkatli olmalıyız. Tabiatımızı ve dünyamızı korumalıyız” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.