Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 27°C

Bir Togg da Manisa Büyükşehir envanterine girdi

Manisa Büyükşehir Belediye Lideri Cengiz Ergün, yerli ve ulusal üretim olan TOGG’u Büyükşehir Belediyesi filosuna kazandırdı.

Bir Togg da Manisa Büyükşehir envanterine girdi
18 Temmuz 2023 12:48
51

MANİSA (İGFA) – Türkiye’nin birinci yerli ve ulusal arabası olan TOGG, Manisa Büyükşehir Belediye Lideri Cengiz Ergün’ün yeni makam aracı oldu.

Geçtiğimiz günlerde Manisa Büyükşehir Belediyesinin filosuna dahil edilen TOGG ile makamına gelen Manisa Büyükşehir Belediye Lideri Cengiz Ergün, direksiyona da şahsen kendisi geçti. Renklerini Manisa’nın Kula ilçesinden alan TOGG ile Büyükşehir Belediyesine gelen Lider Ergün, aracın sürüş keyfi açısından hayli hoş bir araç olduğunu söz etti.

TOGG izlenimleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Lider Ergün, “Söylenecek bir söz bulamıyorum, mükemmel bir otomobil. Ben de bugün birinci sefer kullanma talihine sahip oldum. Biliyorsunuz Kula Jeoparkı Manisa’mızın simgelerinden. Kula’nın renkleriyle özdeşleşmiş bir TOGG’u Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa vilayetinde görmüş olmak ve Türkiye’nin medar-ı iftiharı yıllar sonra Cumhuriyet tarihinde birinci kez yerli üretimle yapılan bir araca sahip olmak bizim için çok gurur verici, gurur verici. Emeği geçenlerden, katkıda bulunanlardan ve bunu destekleyenlerden bütün üstten aşağıya herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.