Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 27°C

Dünyayı FETÖ’ye dar edeceğiz

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 15 Temmuz’un yıl dönümü hasebiyle bir konuşma yaptı. Fidan, “Yeni periyotta de kurumlarımızla eşgüdümle dünyayı FETÖ’ye dar etmeye devam edeceğiz” dedi.

Dünyayı FETÖ’ye dar edeceğiz
15 Temmuz 2023 18:48
62

Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) 56. Dışişleri Bakanları Toplantısı kapsamında Endonezya’nın başşehri Cakarta’da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 15 Temmuz’un yıl dönümü hasebiyle bir konuşma yaptı.

Fidan’ın açıklamaları şöyle: “Şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum. FETÖ ile gayret devletimizin en öncelikli misyonlarından biridir. MİT Başkanlığı vazifemden itibaren FETÖ ile çabayı en kıymetli vazifelerden biri olarak gördüm. Gerçek yüzlerini görenlere karşı her türlü kumpası kurdular. 7 Şubat, MİT Tırları ve 17-25 Aralık ile Sayın Cumhurbaşkanımız ve devletimize boyun eğdirmeye çalıştılar. Bu ihanet örgütünü tarihin çöplüğüne attık. Türkiye’deki yapılanmasının belini kırdık.

Yeni periyotta de kurumlarımızla eşgüdümle dünyayı FETÖ’ye dar etmeye devam edeceğiz. Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın teyakkuz içinde olmaları çok kıymetli. Bu Endonezya’da yaşayan bedelli vatandaşlarımız için de geçerli.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.